Overhandiging geurdoekjes aan kinderafdeling

Gisteren (9 augustus 2021) heeft vicevoorzitter Goos Linde samen met Suzanne Feenstra, eigenaar van restaurant Heerlijke Streken in Blauwestad, geurdoekjes overhandigd aan Erik IJmker, hoofd van de Kinderafdeling. 

Met de donatie van Suzanne aan onze stichting konden we voor de kinderafdeling 150 geurdoekjes kopen. Suzanne bracht het bedrag voor de geurdoekjes bijeen tijdens de Moederdagactie die zij organiseerde op 9 mei jl.. Samen hebben we de geurdoekjes uitgezocht.

De geurdoekjes zijn speciaal bedoeld voor een baby in de couveuse. Erik IJmker: “We zijn ontzettend blij met deze donatie. We vinden het heel belangrijk dat kinderen hun ouders dichtbij hebben. Vooral voor baby’s in de couveuse is dit essentieel voor de hechting en ontwikkeling. Geurdoekjes kunnen daar bij helpen!”.   

Voor ons als Vrienden-stichting was het een bijzondere donatie. Niet alleen vanwege de aanleiding voor Suzanne om de actie te starten. Maar ook omdat veel mensen daarna haar actie ondersteunden met een bijdrage. Goos Linde: “Prachtig om dankzij zo’n inzet en steun zo’n mooi cadeau aan de kinderafdeling te kunnen geven.”.

Op de foto vlnr: Goos Linde, Suzanne Feenstra en Erik IJmker

Overhandiging geurdoekjes aan kinderafdeling

Foto's

Bekijk ook


Patiënten in het ziekenhuis verblijd met kleine attentie

Patiƫnten in het ziekenhuis verblijd met kleine attentie

 
Spelkubus en kindermeubilair voor wachtruimte kinderpoli

Spelkubus en kindermeubilair voor wachtruimte kinderpoli

 
Vrolijke voorjaarsgroet voor patiënten en medewerkers

Vrolijke voorjaarsgroet voor patiƫnten en medewerkers