Hennie Sanders: 'Vrienden voor het leven'

"Van je vrienden moet je het hebben. In tijdens zoals deze blijkt dat maar weer. Als je veel binnen zit is een goede vriend, ook op afstand, goud waard. Om je te helpen, je bij te staan en je soms een steuntje in de rug te geven. En een klein steuntje kan al snel een groot positief gevolg hebben.

Voor een ziekenhuis is dat niet anders dan voor een individu. Ook voor het Ommelander Ziekenhuis is het fijn en goed om vrienden te hebben. Mensen die af en toe de helpende hand kunnen reiken. Mensen die ervoor zorgen dat je er niet alleen voorstaat. Wij mogen ons gelukkig prijzen dat veel van die vrienden zich verenigd hebben in de Stichting Vrienden van het Ommelander Ziekenhuis.

Wij zijn zeer erkentelijk voor de rol die de zeer actieve en betrokken vrienden spelen. Voor de hulp die geboden wordt en voor de bijdrages om af en toe een goede investering te kunnen doen in het ziekenhuis. Soms zijn het juist de kleine extraatjes die het hem doen. Net dat beetje extra voor hét ziekenhuis van de regio.

Recent nog werd er met hulp van de Stichting Vrienden van het Ommelander Ziekenhuis meubilair aangeschaft om de wachtkamer in het Servicepunt Delfzijl te verfraaien en om de familiekamer van de IC in Scheemda in te richten. In de Kerstvakantie werd onze kraamafdeling verblijd met speciale wiegjes voor pasgeboren die makkelijk aan het bed van de net bevallen vrouwen kunnen hangen. Stuk voor stuk mooie toevoegingen. Allemaal mogelijk gemaakt dankzij de bijdrage van de Vrienden van het Ommelander Ziekenhuis.

Vriendschappen zijn van belang. Als je ze goed onderhoudt, dan kunnen ze een leven mee. Ik wens ons samen toe dat we onze vriendschap nog heel lang mogen koesteren.

Hennie Sanders
Voorzitter Raad van Bestuur Ommelander Ziekenhuis

Hennie Sanders: 'Vrienden voor het leven'

Bekijk ook


Tiny Tuil:  ‘Een kleine moeite met een groot effect’

Tiny Tuil: ‘Een kleine moeite met een groot effect’

 
Wolter Alberts: ‘Een voornaam onderdeel van welzijn is een prettige omgeving’

Wolter Alberts: ‘Een voornaam onderdeel van welzijn is een prettige omgeving’

 
Christine Meijer: 'Mooi dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen.'

Christine Meijer: 'Mooi dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen.'