Wie zijn wij?

Hoe lang bestaan wij?

De stichting Vrienden van het Ommelander Ziekenhuis Groningen is een samenvoeging van de stichting Vrienden van het Delfzicht Ziekenhuis en de stichting Vrienden van het st. Lucas ziekenhuis. Wij bestaan sinds 1 januari 2019, kort nadat het ziekenhuis haar twee locaties in Delfzijl en Winschoten samenbracht op één locatie in Scheemda.

Nieuwsgierig naar de dingen die met hulp van deze beide stichtingen voor de patiënten van de beide voormalige ziekenhuis-locaties mogelijk werden gemaakt? U leest hierover in de nieuwsbrieven (jaarberichten) die de twee eerdere Vrienden-stichtingen in de periode 2016-2018 hebben uitgegeven. 
 
Vrienden van het st. Lucas ziekenhuis 

Onderstaande nieuwsbrieven geven een inkijkje in de activiteiten van de Vrienden van het st. Lucas ziekenhuis. Deze stichting richtte zich op de wensen voor de patiënten die verbleven in het ziekenhuis in Winschoten. 


 
Vrienden van het Delfzicht Ziekenhuis

Onderstaande nieuwsbrieven geven een inkijkje in de activiteiten van de Vrienden van het Delfzicht Ziekenhuis. Deze stichting richtte zich op de patiënten die verbleven in het ziekenhuis in Delfzijl.