Penningmeester gezocht!

Voor het goed kunnen uitvoeren van onze plannen gaan we de bestuurstaken anders verdelen. In verband hiermee zoeken we een nieuwe PENNINGMEESTER. 

De stichting Vrienden van het Ommelander Ziekenhuis werd in december 2018 opgericht. We zijn als bestuur trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. Met heel veel plezier hebben we al een groot aantal mooie voorzieningen voor het ziekenhuis kunnen realiseren. Op onze website lees je meer over al die projecten. We hebben nog veel meer ideeën en plannen om het verblijf in ons ziekenhuis voor patiënten en bezoekers prettiger te maken. Ook willen we in de regio meer bekendheid geven aan onze doelen en toekomstplannen. Voor het goed kunnen uitvoeren van onze plannen gaan we de bestuurstaken anders verdelen. In verband hiermee zoeken we een nieuwe PENNINGMEESTER. 

Wat zoeken we

We zoeken iemand die kennis en ervaring heeft op financieel gebied en bij voorkeur ook bekend is met de boekhoudsystemen WeFact en SnelStart.

We gaan ervan uit dat degene die op deze oproep reageert, affiniteit heeft met de gezondheidszorg en/of het Ommelander Ziekenhuis. Daarnaast is het prettig als het nieuwe bestuurslid affiniteit heeft met (de zorg in) de regio Noordoost Groningen. In het belang van de continuïteit van de werkzaamheden zoeken we iemand die bereid is zich minimaal 3 jaar in te zetten voor onze stichting.   

Wie zijn we

Klik hier als je wilt weten wie er op dit moment in het bestuur zitten, wat zij in het dagelijks leven doen en waarom zij kozen voor een bestuursfunctie bij de Vrienden.

Hoe werken we  

We komen 6-8 keer per jaar bij elkaar en bespreken dan de lopende activiteiten en aanvragen van het ziekenhuis en brainstormen over nieuwe activiteiten. We doen het bestuurswerk, dat gemiddeld 8-12 uur per maand vraagt, onbezoldigd.

Meer weten en solliciteren

Laat ons weten als je interesse hebt voor deze bestuursfunctie en bereid bent om een deel van je vrije tijd te besteden aan projecten voor het OZG en aan de verdere ontwikkeling van onze stichting. Stuur vóór 1 januari 2023 een korte motivatiebrief en cv naar info@vriendenvanhetozg.nl 

Mocht je eerst nog wat meer informatie willen hebben, stuur dan een bericht naar ditzelfde mailadres en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We streven ernaar om per 1 februari 2023 het nieuwe bestuurslid te kunnen benoemen.

(december 2022)

Penningmeester gezocht!

Bekijk ook


Deelname Open Dag groot succes

Deelname Open Dag groot succes

 
Bezoek ons zaterdag op de Open Dag van het Ommelander Ziekenhuis

Bezoek ons zaterdag op de Open Dag van het Ommelander Ziekenhuis

 
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!