Opbrengst statiegeldactie voor aanschaf relaxstoel

Het Ommelander Ziekenhuis doet mee aan de petflessen-statiegeldactie en heeft daarbij onze stichting als goed doel gekozen. We reserveren de donaties vanuit de statiegeldactie voor de aanschaf van een relaxstoel voor een van de verpleegafdelingen. Begin december 2022 hebben we ruim €400,00 ontvangen.

Het Ommelander Ziekenhuis doet mee aan de landelijke petflessen-inzamelactie en koos de Vrienden van het Ommelander Ziekenhuis als goed doel. Sinds oktober 2021 staat in het ziekenhuis een grote inzamel-petfles bij de kiosk in de centrale hal en bij het restaurant op de 1e verdieping. Inmiddels hebben we al ruim €400 ontvangen, het statiegeld van zo’n 2700 kleine petflesjes! 

Doneren voor aanschaf relaxstoel

Verpleegafdeling B2 van het ziekenhuis wil heel graag voor patiënten een relaxstoel. Met de opbrengsten vanuit de petflessen-inzamelactie gaan we sparen voor de aanschaf van zo'n relaxstoel. Daarvoor hebben we 2000 Euro nodig. We zijn er dus nog niet. Dus heb je nog lege petflesjes? Neem ze mee naar het ziekenhuis en volg het voorbeeld van onze bestuursleden Goos Linde, Sieneke Bolken en Christine Meijer (zie foto vlnr) die hun lege petflesje na de maaltijd in de inzamel-petfles bij het restaurant doen.

(maart 2023: inmiddels hebben we ruim 600 Euro binnen. Dat betekent zo'n 4000 ingezamelde petflesjes!)  

Opbrengst statiegeldactie voor aanschaf relaxstoel

Foto's

Bekijk ook


Donatie voor methode revalidatie bij niet-aangeboren hersenletsel

Donatie voor methode revalidatie bij niet-aangeboren hersenletsel

 
Weer een mooi DelfSail-uitje voor groep oncologiepatiënten

Weer een mooi DelfSail-uitje voor groep oncologiepatiƫnten

 
Appelbomen in bloei!

Appelbomen in bloei!