Deelname Open Dag groot succes

Wat een prachtige, drukbezochte dag was de Open Dag van het ziekenhuis. We stonden er met een stand om belangstellenden te vertellen over wie we zijn en wat we voor het ziekenhuis doen. Bestuurslid Christine Meijer: "We hebben veel bezoekers bij onze stand mogen begroeten en met hen leuke, boeiende en informatieve gesprekken gehad. De blikvanger bij onze stand was de wensboom, die we eind vorig jaar aan het ziekenhuis hebben geschonken en ter gelegenheid van de Open Dag tijdelijk mochten 'lenen'. Aan het eind van de middag hingen er in de boom diverse kaartjes met daarop een verscheidenheid aan wensen en ideeën waarmee we aan de slag kunnen gaan." 

De bestuursleden die tijdens de Open Dag aanwezig waren, grepen dit ook aan om - bij toerbeurt - de route langs verschillende ziekenhuisafdelingen te lopen. Het was een goed georganiseerde dag waarin je als publiek op een bijzondere wijze achter de schermen van het ziekenhuis kon kijken. De aanwezige bestuursleden waren onder de indruk van de mensen in de zorg die zij spraken: "Wat veel kennis, ervaring en betrokkenheid is er aanwezig. Ook veel jonge mensen, co-assistenten, ervaren oudere medewerkers: ze doen werkelijk fantastisch werk. Om trots op te zijn." 

Kortom de Open Dag was een groot succes en we bedanken de organisatie voor de mogelijkheid om hierbij te kunnen zijn. Wij kijken met een positief gevoel terug op deze dag. We hopen dat we de mensen, die we bij de stand hebben gesproken, enthousiast hebben kunnen maken voor onze stichting zodat we ze kunnen verwelkomen als Vriend. 

Deelname Open Dag groot succes

Bekijk ook


Extra buitenmeubilair voor ziekenhuis

Extra buitenmeubilair voor ziekenhuis

 
Appelbomen groeien goed

Appelbomen groeien goed

 
Zeven sterrenhemellampen voor ziekenhuisafdelingen

Zeven sterrenhemellampen voor ziekenhuisafdelingen